Tragedie! O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit de un Mercedes Benz condus de un minor. Adolescentul a fugit de la locul accidentului

Tragedie la Suceava! O femeie de 51 de ani a murit, iar un bărbat de 88 de ani a fost rănit într-un accident rutier produs luni, de un tânăr de 17 ani, din comuna Voitinel. Beniamin Beghean conducea un Mercedes Benz pe drumul de exploatație agricolă „Crivețe”, în afara localității Vicovu de Jos.  Pe același sens de mers, în fața autoturismului, erau Manole Elena, de 51 ani și Mutescu Gheorghe, de 88 ani, din comuna Vicovu de Jos, scrie Suceavanews.ro.

Din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în șanțul din partea dreaptă a carosabilului, a revenit pe carosabil unde i-a acroșat pe cei doi pietoni, apoi s-a răsturnat în afara carosabilului.

Femeia a murit pe loc, iar bărbatul de 88 de ani a fost rănit ușor. După impact, șoferul a abandonat autoturismul și a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu. Acesta nu era băut. El a fost dus cu o ambulanță la spital, deoarece avea leziuni. Beniamin a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru  „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *