Fratele tânărului milionar din Botoșani este vedetă națională. La 8 ani prezintă moda, apare în reclame TV și a jucat și într-un serial

David Dobrincu, copilul frumos și talentat din reclamele TV, care a jucat și-n “Lecții de viață”, este fratele tânărului IT-ist ajuns milionar peste Ocean, care are în portofoliu și firmele care fac PR pentru artiștii Justin Bieber și Selena Gomez.

David Alexandru Dobrincu este deja vedetă la 8 ani. E un copil extrem de talentat – fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja două single-uri lansate și câteva concerte susținute în aer liber împreună cu dansatoarele sale, Larisa și Andreea. Mai mult, David este băiețelul frumos și talentat din reclame și promouri TV,  care totodată a prezentat moda pe marile scene ale lumii, ultimele defilări fiind la Milano și Paris. A filmat pentru serialul “Lecții de viață” de la PRO TV și ia lecții de dans de societate la Academia lui Mihai Petre, scrie Libertatea.

Recent, a lansat Karma, o piesă în care ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. Textul melodiei interpretat de puștiul de opt ani este practic o acțiune de combatere a acestui fenomen care ia amploare și în România, fenomen perceput ca fiind un comportament ostil, de excludere și de luare în derâdere a cuiva, de umilire, ce poate fi asociat cu termenii de intimidare, terorizare, brutalizare. Victima se află într-o ipostază de regulă vulnerabilă, care prezintă anumite slăbiciuni pe care bullyingul le poate exploata. Aceasta manifestă imposibilitate de apărare și sentimente de neputință.
Citeşte întreaga ştire: Doi frați, două destine fericite! David Dobrincu, vedetă la doar 8 ani, Sebastian, milionar în America la 20 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *