Donație de peste 100.000 lei făcută Spitalului Județean cu binecuvântarea Patriarhului Daniel

spitalul judetean de urgenta mavromati , stiri, botosaniVoluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale, în urma unei sponsorizări din partea Trans GAZ au achizitionat și dotat cu aparatură medicală în valoare de 100.000 lei  Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

 Astfel voluntarii au venit în sprijinul actului medical, dotând secția de Pediatrie a spitalului cu următoarele produse: trei injectomate ALARIS, două electrocardiografe SCHILLER, două monitoare Nihon Kohden cu accesorii de neonatologie, un defibrilator manual Zoll și hârtie EKG pentru electrocardiograf.

Voluntarii coordonați de părintele Ciprian Grădinaru nu sunt la prima acțiune de acest gen. De la începutul acestui an, voluntarii, cu ajutorul altor sponsoori au donat spitalului aparatură medicală în valoare de 120.866 lei, și anume: 4 frigidere Arctic, 1 ecograf multifuncțional – General Electric, 15 aparate aerosoli Fazzini și unifome medicale.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale se desfășoară cu binecuvântarea Patriarhului României, Preafericitul Părinte Daniel și sub coordonarea Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *