Concert caritabil cu artiști renumiți pentru o familie nevoiașă din Botoșani. O casă pentru trei copii va fi construită cu banii strânși

Un concert caritabil va fi organizat pentru ajutorarea unei familii cu trei copii din județul Botoșani. Prin campania „Împreună ridicăm o casă, voluntarii ASCOR Iași vor să ridice o casă pentru familia Țipișcă, din satul Pleșani, comuna Călărași, a căror locuință este într-o avansată stare de degradare, nu este racordată la rețeaua electrică. Doi dintre copiii familiei au probleme de sănătate, fiind diagnosticați cu hidrocefalee.  În aceeași casă stau și doi frați ai mamei, care nu au unde să locuiască.

Spectacol caritabil va avea loc în data de 7 noiembrie 2019, la Centrul de evenimente AGORA din Iași, începând cu ora 17.00.

Pe scenă vor urca artiști precum maestrul Nicolae Botgros împreună cu Orchestra „Lăutarii” din Chișinău, Petrică Mâțu Stoian, Ionuț Fulea, Constantin Bahrin, Grigore Gherman, Angelica Flutur, Lidia Bejenaru, Ioana Căpraru, Lilia Roșca.

Prețul unui bilet este de 40 de lei.  Rezervarea locurilor se poate face la 0756 277 365,  0742 844 415.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *