Un primar din Botoșani, atac la Ministrul Muncii, Marius Budăi: Cari un pic gogoșari la Protecția Copilului și ajungi ministru

Primarul comunei Pomârla a continuat, vineri, atacurile la adresa social-democraților botoșăneni. De această dată, ținta atacurilor lui Dumitru Chelaru au fost ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, dar și deputatul Costel Lupașcu.

Președintele Pro România Botoșani, Dumitru Chelaru, a declarat că Botoșaniul ar fi putut să aibă un ministru al Dezvoltării sau Fonurilor Europene, la poziția pe care a ocupat-o PSD Botoșani la alegeri la nivel național, pentru ca primarii să poată să discute cu aceștia despre dezvoltarea județului, însă are un ministru al Muncii. 

Foarte bine că ajuns acolo Marius mare ministru: Eu apreciez bărbații aceștia de stat ai Botoșaniului, apreciez curajul lor, că am văzut cum sare la gâtul lui Isărescu și îi dă lecții de economie, l-am văzut pe Lupașcu cum sare la gâtul lui Iohannis și îl somează să aprobe bugetul. Iată că avem bărbați de stat la Botoșani și gândiți-vă că au și o expertiză economică în spate. De unde vin? Credeți că vin din universități economice? Totul vine și din practică, dragii mei. Cea mai de jos practică este consistentă. Cari un pic gogoșari la Protecția Copilului și ajungi ministru. Ce credeți că asta nu este expertiză? Distribui frutti fresh și ajungi demnitar și reprezentantul guvernului și ne povestești de fonduri europene”, a spus Chelaru. 

Primarul a catalog vizita Ministrului Fondurilor Europene  drept una electorală și doar cu promisiuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *