Un parlamentar de Botoșani cere schimbarea denumirii aeroportului de la Salcea în Suceava-Botoșani

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, a făcut o solicitare către Ministerul Transporturilor prin care a solicitat să indroducă sintagma Botoșani în denumirea aeroportului de la Salcea.

Consider că în lipsa unei infrastructuri rutiere decente, acest obiectiv, aeroportul, este singura legătură cu celelalte zone ale țării și cu spațiu internațional. Această propunere am realizat-o în urma discuțiilor cu un grup de oameni de afaceri din Botoșani, care mi-au argumentat că este foarte important ca în denumirea aeroportului să fie Aeroportul Suceava-Botoșani “Ștefan cel Mare”, pentru mai multă vizibilitate a întregii zone, în special a județului Botoșani. Asta ar aduce noi investiții, iar Botoșaniul ar fi vizibil la nivel național și internațional”, a declarat Mihaela Huncă, care a spus că așteaptă răspunsul Ministerului Transporturilor.

Deputatul Pro România a făcut pe această cale un îndemn și către ceilalți parlamentari de Botoșani să se alăture acestui demers. Huncă a spus totodată că mizează și pe sprijinul primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, având în vedere relația de rudenie cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. 

3 thoughts on “Un parlamentar de Botoșani cere schimbarea denumirii aeroportului de la Salcea în Suceava-Botoșani

  1. Corect! Vine CJ Botoșani cu juma’ din banii pe care i-a pus CJ Suceava și s-a rezolvat. Sau, mai bine, pune cât a pus Suceava și îl dublăm.

  2. Cat tupeu, nu-mi vine sa cred. Doar o persoana care are deficiente grave poate solicita asa ceva. Este aeroportul Stefan Cel Mare Suceava si asa va ramane. Ce contributie a avut CJ Botosani la modernizarea acestui aeroport ?. De ce incercati sa creati o rampa de lansare judetului Botosani cu ajutor realizarilor din alt judet. Maine poimaine aud ca si aeroportul din Iasi ar trebui numit Iasi – Botosani. Domnilor parlamentari, senatori de Botosani, va rog din suflet sa va vedeti de treaba si puneti burta la treaba, aduceti fonduri, modernizati judetul si creati locuri de munca. Lasati aeroportul Suceava sa-si continue activitate. Si noi vom solicita sa schimbati numele parcului Cornisa in Parcul regional de agrement Cornisa Botosani – Suceava. :))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *