FOTO! Cătălin Flutur, la întâlnirea cu ministrul Fondurilor Europene: Sunt onorat că stau la masa aceasta, cu toate că, vă spun sincer, aș vrea să stau la masa bogaților și la masa cu bucate

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a apreciat gestul social-democraților de a-l invita la întâlnirea cu ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu, și de a sta la aceeași masă cu reprezentantul Guvernului. El a spus, însă, că și-ar fi dorit să stea la masa bogaților, făcând aluzie la faptul că județul Botoșani se află într-o zonă defavorizată. Edilul municipiului Botoșani a apreciat totodată inițiativa PSD de a înființa Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Dezvoltare sustenabilă și Integrată în Țara de Sus, cu scopul de atragere a fondurilor europene.

”În urmă cu ceva timp, am fost declarată printr-o hotărâre de guvern zonă defavoriozată, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Ni s-a confirmat doar ceea ce știm.  Sunt onorat și mulțumesc celor care m-au invitat, sunt onorat că stau în poziția aceasta și la masa aceasta, cu toate că vă spun sincer aș vrea stau la masa bogaților și la masa cu bucate, dar este o onoare pentru mine să stau alături de dvs și vreau să vă spun că apreciez inițiativa. Chiar dacă a venit mai târziu,  este bine că a venit, Apreciez inițiativa pentru că este o șansă pentru noi și o voi sprijini din actuala poziție. Interesul nostru la Botoșani este să dezvoltăm județul, eu implicit orașul, și mai puțin ne interesează cine ne ajută. Ideea este că cei care își doresc să ne ajute, să ne ajute. Sper ca exercițiul financiar 2021-2027 să fie de mare succes și banii respectivi chiar să ajungă în România”, a spus primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *