Un bărbat din Botoșani, condamnat pentru o crimă produsă în noaptea de Revelion

Un bărbat din județul Botoșani a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru o crimă produsă în noaptea de Revelion.  Costel Avătămăniței a fost trimis după gratii în baza unei sentințe dispuse de Tribunalul Botoșani. 

Crima a avut loc în satul Storești din comuna Frumușica în noaptea de 31 decembrie 2018 spre 1 ianuarie 2019. Criminalul, de 33 de ani, a comis fapta după o neînțelegere legată de o sumă de bani. Botoșăneanul ar fi împrumutat o sumă de bani bărbatului în casa căruia locuia, iar în noaptea dintre ani i-ar fi cerut banii înapoi. Din acest motiv, s-a iscat cearta, iar găzdașul a luat o bară din metal și l-a lovit de mai multe ori peste cap pe stăpânul casei.

După ce a văzut că victima rămâne nemișcată, Avătămăniței nu a avut nicio remușcare și a plecat în sat, la un alt localnic, în gospodăria căruia mai lucrase cu ceva timp în urmă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 56 de ani a fost găsit,  la trei zile de la deces, de către un vecin de-al său, care a anunțat Poliția.

Pentru că pe cadavru s-au găsit urme de violență, oamenii legii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Anchetatorii susțin că soția victimei era plecată la Iași și stabilită acolo, aceasta părăsindu-și soțul de la bătăile pe care le primea. Victima avea o fiică prin țară și își suna tatăl pe telefonul autorului, ori de Revelion, la toate apelurile fetei, acesta nu a mai răspuns. Așa și-au dat seama oamenii legii că bărbatul cu care locuia este autorul faptei. Acesta a fost găsit în scurt timp, iar în fața anchetatorilor și-a recunoscut fapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *