Șocant! Un bărbat i-a legat fiului său de 2 ani un ştreang de gât şi a ameninţat că-l omoară

Tatăl un băieţel de 2 ani şi patru luni, un bărbat de 40 de ani din oraşul Siret a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, după ce şi-a ameninţat fosta concubină, a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a legat fiul de gât, spunând că îl omoară pe copil dacă femeia nu se întoarce la el. Incidentul s-a petrecut în luna iunie însă imaginile cu copilul prins în ştreang au fost publicate joi, după apariţia acestora bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore, scrie Mediafax.

Deşi incidentul s-a petrecut în luna iunie, abia în urmă cu o săptămână bărbatul a primit ordin de protecţie emis de Judecătoria Rădăuţi însă, în ciuda acestuia a luat legătura de mai multe ori cu fosta concubină pe care a şi ameninţat-o. Joi bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracţiuni şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost reţinut în cursul acestei zile pentru 24 de ore fiind cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni: nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, loviri sau alte violenţe şi ameninţare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. În acest caz şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a declanşat o anchetă, instituţia autosezizându-se după ce fotografiile cu micuţul în ştreang au fost publicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com