Taximetrist amenințat cu un cuțit și tâlhărit de doi clienți

Un taximetrist a fost amenințat și tâlhărit de doi clienți. Potrivit polițiștilor nemțeni, la data de 22 septembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din Roman, șofer la o societate de taxi, a preluat la comandă doi pasageri din comuna Trifești pentru a-i transporta în oraș.

Pe drum, unul dintre cei doi i-ar fi solicitat conducătorului auto să oprească iar la scurt timp, când a revenit la autoturism, cu un obiect ascuțit-tăietor în mână l-ar fi amenințat pe acesta, cerându-i banii și deposedându-l de portofelul în care avea suma de 930 lei și actele personale. Profitând de neatenția celor doi, șoferul a reușit să-l dezarmeze de acel obiect ascuțit-tăietor, moment în care aceștia au fugit în vegetația de porumb de pe marginea drumului, scrie ziarpiatraneamt.ro. În baza probatoriului administrat, tinerii au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca astăzi să fie prezentați Judecătoriei Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

La data de 24 septembrie a.c., față de cei doi tineri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost reintroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *