Apel disperat! Botoșăneanul care a rămas fără mână, după ce și-a prins-o într-o tocătoare, are nevoie de sânge

Botoșăneanul care a rămas fără o mână, după ce și-a prins-o la o tocătoare, are nevoie urgentă de sânge. Cătălin Haleschi are nevoie de sânge grupa 01 pozitiv, dar medicii acceptă orice grupă. 

Cei care vor să îl ajute pot merge să doneze sânge și să spună numele său, spun rudele acestuia.  Omul se află la Spitalul Județean Botoșani, unde a fost operat.

Botoșăneanul de 43 de ani, din satul Dolina- comuna Leorda, vroia să pregătească hrană pentru animale, iar la scurt timp după ce a pornit tocătoare de nutreț, pe fondul unor clipe de neatenție, și-a prins mâna stângă în aceasta. 

Un copil al acestuia a observat scena și a scos din funcțiune utilajul care funcționa electric. El a alertat întreaga familie, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță de terapăie intensivă mobilă.

Când au ajuns la fața locului, cadrele medicale l-au găsit pe bărbat cu brațul amputat. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, unde a fost internat pe Secția de ortopedie. 

Pacientul a fost preluat cu o ampupaţie totală la nivelul membrului superior stâng, de la nivelul braţului. Din păcate nu s-a mai putut recupera partea amputată, aceasta fiind distrusă de tocător”, a spus un asistent medical de la UPU.

Accident cumplit! Un botoșănean a rămas fără o mână, din cauza unei clipe de neatenție

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *