Ghid de cadouri. Ce accesorii să îi cumperi unui fan Apple și MacBook Air

Viața modernă este simplă. Oamenii care folosesc tehnologia petrec mult timp la birou. Un om de afaceri poate sta în fața unui MacBook Air pentru zeci de ore pe săptămână.

Iată câteva alegeri tehnologice care îți pot completa viața la birou dacă ești fan Apple și ai pus mâna cel puțin o dată pe un MacBook Air. Nu lăsa din vedere faptul că astfel de gadgeturi fac de asemenea cadouri minunate și pentru alții.

HomePod

HomePod-urile pur și simplu, sună fantastic. De aceea, este esențial pentru un utilizator de Apple și de MacBook Air să aibă măcar o pereche care să flancheze computerul. Când te vei afla în camera de lucru sau pur și simplu te vei juca un joc, este plăcut să auzi muzică pe fundal.

Cere-i lui Siri să „pună ceva muzică nouă” sau poți să fii mai specific în privința unor genuri sau artiști.

HomePod este de asemenea excelent pentru a primi apeluri telefonice. Când lucrezi de acasă, când sună telefonul, poți doar să ceri HomePod-ului să răspundă la telefon. Apelul este apoi transmis prin difuzoarele HomePod, care folosește matricea sa cu șase microfoane pentru a oferi audio clar și de înaltă calitate pentru cealaltă persoană. Să ții telefonul la ureche a devenit ceva prea inconfortabil pentru unii.

HomePod primește însă o mulțime de critici pentru că este atât scump, cât și lipsit de funcționalități. Lipsa de asistență multi-utilizator ar putea fi o problemă pentru unii, iar prețul ar putea pune în încurcături.

Cu toate acestea, chiar și un singur HomePod este un cadou minunat pentru un utilizator de Apple și MacBook Air și va arăta frumos pe birou sau în camera de zi.

OWC Thunderbolt Dock

Folosești un MacBook Pro sau un MacBook Air 2018? Atunci un plus excelent pentru biroul tău ar putea fi un controller Thunderbolt 3. Odată cu standardizarea conectorilor USB-C de pe laptopurile Apple, accesul la tehnologia rivală, precum porturile USB normale sau HDMI-ul, ar necesita în mod național o întreagă pleiadă de aparate și dispozitive de adaptare.

Controllerele Thunderbolt 3 au o reputație proastă de a nu fi de încredere, cu toate acestea există utilizatori care nu au avut de spus decât lucruri bune despre ele. Dacă contectezi un cablu Thunderbolt 3 la MacBook Pro sau MacBook Air, nu numai că laptopul se încarcă, dar se și conectează la tastatura cu fir și la configurarea mouse-ului, la afișajul extern și are acces la alte zeci de porturi atunci când ai nevoie de ele.

Mufe auxiliare, HDMI, patru porturi USB-A, USB-C, sloturi pentru card SD și încărcare de 85W. Toate sunt disponibile doar cu un singur cablu când te vei așeza la biroul tău cu laptopul. Ce să nu iubești la asta?

Stand de căști Fermata

Dacă ești fan AirPods pe care le conectezi la un MacBook Air sau la iPhone-ul tău, dar îți place să te jocuri jocuri, vor exista și momente în care vrei să porți căști over-ear adecvate. Un stand de căști Fermata oferă un loc frumos pentru a menține căștile în poziție verticală. Un alt motiv pentru care este util este faptul că are fire integrate de încărcare în bază. Aceasta înseamnă că îți poți încărca căștile wireless prin portul micro-USB fără a avea nevoie de o cablare urâtă. Baza include, de asemenea, un alt port USB-A prin care poți introduce un cablu Lightning (sau orice altceva), astfel încât să îți poți încărca și telefonul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *