FOTO & VIDEO Un individ a distrus mai multe mașini din Botoșani. „Omul poartă cuțit. Ne este frică să lăsăm copiii afară în parc din cauza lui”

Un individ, care ar avea probleme psihice, a fost ridicat de polițiștii botoșăneni după ce ar fi distrus mai multe mașini din municipiul Botoșani. Omul de 48 de ani ar fi rupt oglinzile mai multor autoturisme, iar oamenii se plâng că acesta umblă cu un cuțit la el.

Un bărbat a sunat, luni, la 112 după ce și-a găsit oglinda la mașina parcată pe strada Teodor Calimachi, ruptă. 

Individul de 48 de ani își face veacul, de regulă, în cartierul Bucovina și de multe ori le vorbește urât celor din jur fără niciun motiv.

Are probleme mentale, cutit la el si distruge masini in Botosani. Azi in zona Scolii nr .6 . Indiferenta Ucide oameni buni , au trecut oameni si au spus ca au vazut si ei cum rupea oglinzi la masini dar nu era treaba lor nu? Fara sa stie ca omul poarta Cutit ca doar nu e treaba noastra. Culmea ca peste 30 min trebuie sa iasa copii nostri de la Scoala si sa circule pe strada cu indivizi de genul asta”, susține un botoșănean, care l-a filmat pe individ.

Dana Dana – Aceasta persoana sta la mine în cartier, este bolnav psihic. A fost dus de n ori la psihiatrie, cei de acolo nu îl țin mai mult de doua săptămâni și ii da drumul iar. Ne este frica sa lăsăm copiii afara în parc din cauza lui ca arunca cu ce nimerește.

Polițiștii l-au ridicat și l-au dus la Psihiatrie. El este cercetat pentru distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *