Ucigașul Petronelei Mihalachi, condamnat la 14 ani de detenție, a contestat decizia Tribunalului

bogdan ionel, crima, botosaniAutorul abominabilei crime produse anul trecut în zona de agrement de la Pacea a contestat măsura condamnării la 14 ani de detenție.

Ionel Bogdan, care pe 25 aprilie 2018, a ucis-o cu sânge rece, peste 30 de lovituri de cuţit, pe Petronela Mihalachi a cerut Curții de Apel Suceava să reanalizeze sentinta dictată de magistrații Tribunalului Botoșani în dosarul în care a fost acuzat de omor calificat.

Botoşăneanul care la data faptei avea doar 17 ani a fost condamnat la o pedeapsă de 14 ani de detenţie într-un Centru de reeducare a minorilor din sistemul penitenciar.

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (4)Pedeapsa a fost dictată de magistraţii Tribunalului Botoşani, într-un dosar secret, pe motiv că la momentul săvârşirii autorul era minor. Sentinţa nu este definitivă. Ionel Bogdan a contestat decizia judecătorilor botoşăneni la Curtea de Apel Suceava. 

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa (1)Bogdan Ionel era considerat un pasionat de fotografie. El o cunoaştea pe Petronela Mihalachi din cercul de prieteni.

Sub pretextul că o invită la o şedinţă foto, tânărul de doar 17 ani a mers cu viitoarea sa victimă în păduricea din zona de agrement de la Pacea.

Acolo, enervat de o remarcă făcută de Petronela despre prietena sa, băiatul a scos cuţitul şi a ucis-o pe fată.

Petronela Mihalachi provenea din Ştefăneşti şi era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoşani.

FOTO Înfiorător! O adolescentă a fost ucisă cu 13 lovituri de cuțit

One thought on “Ucigașul Petronelei Mihalachi, condamnat la 14 ani de detenție, a contestat decizia Tribunalului

 1. Putin …. acest criminal ca si cel de la Stauceni , trebuie aplicata pedepsa cu moartea !
  CRIMINALI ca Dinca , asta ,Stauceni si altii PEDEAPSA CALITALA NU E NEVOIE DE CLEMENTA PENTRU ERORILE UMANE CARE AU FOST FATATI DE ALTE ELEMETE BOLNAVE CU DEVIATII DE CREIER …
  BOLNAVI PSIHICI IN LIBERTATE !
  CE INSEAMNA DEMOCRATIE ?
  SA OMORI SI SA NU FII PEDEPSIT?
  Asta e democrati facute de deviatii de comportament nascuti din eroare…
  TREBUIE IESIT IN STRADA PENTRU LUCRURI DE ACEST GEN , NU PENTRU CA VREM SA PURTAM ROZ!
  Vrem o societate de criminali , sau vrem o societate normala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com