Accident de muncă groaznic. Un angajat al unui abator din Botoșani și-a prins mâna la un tocător de carne

Un tânăr de 23 de ani a suferit, duminică, un accident de muncă groaznic. El a rămas infirm pe viață, după ce și-a prins mâna la un tocător de carne.

Bărbatul se afla, duminică, la un abator din orașul Darabani, iar, în timp ce lucra la tocător de carne industrial, şi-a prins mâneca salopetei în utilaj. Forța aparatului a făcut ca, alături de mânecă, în tocător să fie trasă și mâna muncitorului, până la jumătatea antebraţului stâng.

Alertați de țipetele tânărului, colegii au sărit în ajutor. Ei au oprit utilajul și au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea cadrelor medicale de la ambulanță.

Pacientul a suferit o amputaţie completă la nivelul treimii inferioare a antebraţului stâng. A fost stabilizat hemodinamic, după care transportat la UPU Botoşani”, a precizat medicul Mariana Carp, din cadrul staţiei Dorohoi a SJA Botoşani.

Cadrele medicale nu au mai putut recupera braţul, rămânând cu o infirmitate. Cazul este anchetat acum și de polițiști, dar și de inspectorii de muncă. 

One thought on “Accident de muncă groaznic. Un angajat al unui abator din Botoșani și-a prins mâna la un tocător de carne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com