Percheziții la locuințele a două botoșănence. Ce au căutat polițiștii!

Noi percheziții în județul Botoșani. Având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au pus în aplicare, sâmbătă, 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele a trei persoane, două din comuna Cristeşti şi una din comuna Nicşeni.

 Cu ocazia percheziţiilor, la două dintre locaţiile vizate, aparţinând unor femei de 47, respectiv 37 de ani, a fost identificată şi ridicată, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea totală de 551 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă străină, pentru care acestea nu deţineau documente justificative şi despre care cunoşteau că provin din activităţi de contrabandă.

 În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală, potrivit IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *