Medic de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, condamnat definitiv după un accident rutier

opel astra accident bercea2Un medic de la Spitalul Judeţean Mavromati din  Botoșani a fost condamnat definitiv în urma unui accident rutier produs în toamna anului 2015.

Acum patru ani, medicul Ștefan Tudor Bercea a provocat un accident pe Calea Naţională. Botoșăneanul a dat cu maşina peste două femei ce traversau Calea Naţională prin faţa farmaciei Anca de lângă Piaţa Centrală.

Ştefan Bercea se afla cu soţia într-un Opel Astra, iar la un moment dat a fost distras de o întrebare pusă de partenera de viaţă şi a întors capul, moment în care a luat două femei pe capota maşinii.

bercea accidentDouă ambulanţe au ajuns la faţa locului şi au preluat victimele, de 64 şi 60 de ani. Prima a suferit o fractură la gamba stângă şi un traumatism cranio-cerebral, iar a a doua mai multe traumatisme minore. 

După patru ani, medicul a fiost condamnat definitiv, în această săptămână, de Curtea de Apel Suceava la șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. El are un termen de încercare de doi ani. 

 

opel astra accident bercea1opel astra accident bercea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *