Reportaj despre o pensiune eco din județul Botoșani, la TVR 2

O pensiune din județul Botoșani a fost promovată în cadrul unei emisiuni pe TVR2 datorită vieții bio pe care și-a propus s-o ofere clienților. Este vorba despre pensiunea „Fata verde” de la Șoldănești a soților Lidia și Ducu Bucșinescu.

Materialul a fost realizat în cadrul taberei de jurnalism „Ai noștri tineri” sub îndrumarea Larisei Avram, producător TVR și totodată al emisiunii „Sănătate cu de toate” unde a fost difuzat materialul. În circa 15 minute telespectatorii TVR2 au putut vedea faptul că la pensiunea amintită se gătește doar cu produse eco, pensiunea oferă, pe lângă cadrul verde și natural, perfect pentru relaxare, și multe posibilități de a face sport în aer liber: tiroliene, trambuline, terenuri de sport, trageri cu arcul etc.

Emisiunea a fost difuzată duminică, iar interviurile au fost realizate chiar de către participanții în tabăra de jurnalism amintită.

Tabăra de jurnalism „Ai noștri tineri” este un proiect realizat de Asociația Buzzmedia cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Botoșani. Participanții din tabără sunt membrii ai cercului de jurnalism „Micii reporteri”, iar pentru a deveni membru al acestui cerc te poți înscrie pe siteul lor aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *