FOTO A fost petrecerea anului la Botoșani! Una dintre cele mai tari firme a sărbătorit 10 ani de activitate cu vinuri scumpe, bucate alese și focuri de artificii. Invitat special: Nelu Cortea

Reprezentanții unei cunoscute societăți din municipiul Botoșani au sărbătorit 10 ani de activitate printr-o petrecere de pomină. Nu au lipsit bucatele alese, muzica bună, dar și șampania și vinurile scumpe într-o atmosferă de poveste, la 10 ani de activitate Solenyy.

Cei peste 150 de invitați au mers, vineri seară, la Conacul Zăicești, la sala Bell Epoque, unde au fost tratați regește. 

Solenyy, firma botoșăneană specializată în auto vulcanizare, mecanică și echilibrare roți, a împlinit 10 ani de activitate, sărbătorind cu o petrecere la care au luat parte angajați, prieteni și colaboratori.

Conacul Zaicesti a fost locația aleasă special pentru  această ocazie, fiind organizată petrecerea tematică de seară grecească, amenajată floristic.

Invitații au fost delectați cu preparate și degustări de vinuri grecești aduse special pentru această ocazie unică de somelierul Daniel Haidarli. Atmosfera a fost menținută de invitații speciali Nelu Cortea, Giorgio Ciabattoni și Ionuț Galani.

Firma Solenyy din Botoșani a fost înființata în anul 2009 de omul de afaceri Sergiu Olaru, axându-se pe servicii auto iar în anul 2013 Solenyy -Company semnează un parteneriat cu germanii de la ATU. În 2018 intră pe piața din România cu magazin online Solenyy.ro având centre de livrare anvelope și jante în București, Constanța, Timișoara, Târgul Secuiesc, Piatra Neamț, prin parteneriat semnat cu Dinamic92-Nexxon -Marsrom -Rotis.

La mulți ani, Solenyy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com