FOTO & VIDEO Petrecere cu peste două sute de persoane la nunta fiului primarului de Botoșani. Invitații, delectați cu preparate alese

Fiul primarului de Botoșani Cătălin Flutur, Mircea, a avut petrecerea de nuntă vineri seară, după ce joi a fost oficiată cununia religioasă. 

Sute de invitați au petrecut la petrecerea organizată la sala Luceafărul de la Popas Cucorăni.

Printre cei care au ales să fie de mirii Mircea și Vladiana, dar și de nașii lor Gabriel Sănduc și Bianca, s-au numărat oameni de afaceri, membri ai PNL, dar și angajați din primărie. Au fost prezenți Tonino Boldea, Mihai Vrăjitoru, Bogdan Conțac, Iulian Berescu, Nicu Catană, Dumitru Balan, împreună cu avocata Daniela Lungu, dar și Cătălin Alexa. Și șeful Poliției, Viorel Șerbănoiu, dar și șeful Vămii Stânca, Ionel Ungureanu, s-au aflat printre invitați. Prezent la eveniment a fost și fostul deputat Cătălin Obuf Buhăianu. De la PNL nu au lipsit liderul Costel Șoptică, deputatul Cristian Achiței, dar și membrii ai conducerii filiale.

Petrecerea a început cu dansul mirilor. Vladiana a purtat o rochie neconvențională, extrem de elegantă, care i-a pus în valoarea silueta.

 

La miezul nopții a urmat un superb foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *