Tragedia de la Zăicești: Isabela și mama sa erau nedespărțite. Sute de oameni s-au mobilizat pentru a-i da putere femeii să meargă mai departe

Șoferița de 47 de ani, rănită în accidentul de la Zăicești, a aflat, miercuri, după mai bine de 24 de ore, faptul că fetița sa de nouă ani, Isabela, a murit în urma impactului.

Pentru femeia din Târgu Frumos vestea a fost de-a dreptul șocantă, ea având nevoie de consiliere psihologică.

Auzind de tragedia prin care trece infirmiera de la Târgu Frumos, sute de oameni s-au mobilizat pentru a-i transmite gânduri bune. Cu toții au încercat să-i aline din durere femeii care se pregătește de înmormântarea copilei.

Iată câteva dintre mesajele transmise nu doar de cei care le-au cunoscut pe cele două, ci și de persoane care doar au auzit de tragedie:

Nu ne ajung nici lacrimile, nici vorbele in astfel de momente! Tot ce mai putem spune e sa va gasiti puterea de a merge inainte ….aveti in continuare de facut multe pentru draga Izabela! Dumnezeu sa va fie aproape!”

Doamne, nu-mi vine să cred că frumosul tău îngeraș, acum e sus și te privește. Dumnezeu să te întărească și să -ți dea puterea să mergi înainte pentru ea! Te îmbrățișez. Sincere condoleante”

„Sincere condoleante! Ne pare rau. O sa o iubim mereu si o sa ne aducem aminte cu drag de ea.sa ti dea bunul Dumnezeu multa putere sa mergi mai departe”

„Iulia,imi pare nespus de rau…..Iza ,fetita frumoasa si isteata,a vrut o DUMNEZEU la el.Multa putere, credință si vindecare trupeasca si mai ales sufleteasca!”

„Condoleanțe și sa ai putere sa mergi mai departe Iulia!!Dumnezeu sa o ierte și sa aibă grijă de suflețelul ei de îngeraș”

„Condoleante, drum lin spre împărăția lui dumnezeu înger frumos,e greu să treci peste așa o tragedie,puterea e la d-zeu.”

VIDEO Tragedie! Fetiță de 9 ani moartă în accidentul de la Zosin. Mama este rănită

În ziua fatidică, Iulia Murărescu și-a învoit fiica de la școală pentru a o aduce la Botoșani la un oftalmolog, dar, din păcate, micuța nu a ajuns la medic, ci la Ceruri. 

Isabela Andrada a murit în urma ciocnirii violente dintre autoturismul pe care îl conducea mama sa și o camionetă. Era singurul copil al Iuliei Murărescu, iar pentru mama sa însemna totul.

Femeia, de 47 de ani, care este infirmieră la un spital din Târgu Frumos, se află ea pe patul de spital. Ea a suferit multiple traumatisme, dar și o fractură de femur.

Tragedia care a avut loc la Zosin l-a șocat pe șoferul camionetei, implicat în accident. Bărbatul circula regulamentar, iar în câteva secunde a văzut moartea cu ochii. 

Veneam dinspre Botoșani, doamna, presupun că avea viteză, a intrat în curbă, a derapat și a intrat direct în mine. Nu știu, a încercat să o redreseze, nu știu, nu pot să îmi explic”, a povesit șoferul, Bogdan Iftode.

Mașina, o Skoda Octavia, era condusă de mama fetiței, în vârstă de 47 de ani, care nu a adaptat  viteza în curbă, pe fondul unui carosabil umed. Ea a pătruns pe sensul opus și a impactat frontal o camionetă de la tractări. Fetița, de nouă ani, a murit la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *