Un primar din Botoșani ia în râs activitatea prefectului: Mai urmează să facă poze în WC ca să arate dacă jetul urinar nu vine pe papuci

Un primar din județul Botoșani ia în râs modul în care prefectul județului, Dan Șlincu, își desfășoară activitatea. 

Șeful comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, din  cadrul partidului Pro România, a făcut o serie de declarații la adresa reprezentantului Guvernului în teritoriu, pe care îl acuză că tot ceea ce întreprinde este doar de fatadă, pentru a da bine la poze și că nu se implică efectiv în problemele ridicate de primari.

„Înalt funcționarul public mă cheamă să-mi spună că este Pestă Porcină în județ, nu știu câte focare s-au închis, s-au deschis altele, și cam atât era conținutul discuției, în care medicii stăteau și se uitau la preamăria sa prefectul și ascultau exact ca povestea aceea la școală: să-și cureți unghiile, să te speli după urechi și să te speli pe dinți. Cam asta au ascultat ei acolo vreo cinci minute. După care, s-a dat liber. Mie mi s-a dat liber pentru că nu vin să fac poze pentru a da bine la așa ceva. Pentru că poze, clar, asta face administrația. Văd că se poartă, și la Transfuzii  și la…mai urmează în WC ca să arate dacă jetul urinar nu vine pe papuci, asta mai urmează. Eu îmi asum ceea ce spun pentru că un lider care vrea să conducă, să fie președinte al unui Comitet Județean pentru Situații de Urgență, nu face spectacol purtând fotografii după el”, a declarat primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *