Individul din Botoșani, care a exploatat sexual și prin cerșetorie două copile, este un „client” mai vechi al polițiștilor. Vezi cine este el!

arestat in duba politieiIndividul din Dorohoi, care a exploatat sexual și prin cerșetorie, două copile de 11 și 14 ani, alături de alți doi bărbați, a fost arestat preventiv de magistrații Tribunalului Bacău.

Ciprian Marius Vărzar, zis „Friptu”, de 35 de ani, a fost ridicat împreună cu alți doi bărbați, în vârstă de 22 și respectiv 32 de ani.

Ciprian Marius Vărzar este un client mai vechi al polițiștilor. Acesta este principalul suspect în cazul a doua fapte de ultraj în municipiul Iași, este judecat pentru furt la Suceava, iar în trecut a mai fost condamnat la opt ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, după ce a ucis  un om al străzii, în parcul Curcubeului din municipiul Botoșani.

De asemenea, în urmă cu 9 ani el a mai fost condamnat pentru o tentativă de viol. Totodată, în perioada de detenție, el a atacat un deținut cu o furculiță, având o condamnare și pentru asta. 

Vă reamintim că poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat, miercuri, 18 septembrie, două percheziţii domiciliare şi au pus în executare 5 mandate de aducere, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism şi exploatarea cerşetoriei.

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi racolat, prin inducere în eroare, două minore, de 11 şi 14 ani, pe care le-ar fi transportat şi adăpostit în scopul exploatării sexuale a acestora, în diverse locaţii, pe raza municipiilor Bacău şi Roman, precum şi obligării la practicarea cerşetoriei. Minorele ar fi fost exploatate la stradă şi supravegheate îndeaproape.

Doi bărbați, de 22 și 32 de ani, ambii din judeţul Neamţ şi un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Botoşani, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, în vederea cercetărilor.

Două copile, de 11 și 14 ani, obligate să cerșească și să se prostitueze. Un bărbat din Botoșani a fost reținut

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *