Un coffee shop din Botoșani a adoptat conceptul „Cafea în așteptare”. Numai în marile orașe ale țării se mai întâmplă asta

Un coffee shop din Botoșani a adoptat conceptul „Cafea în așteptare”, existent deja în marile orașe ale țării, precum Brașov, Cluj Napoca, Constanța, dar și în Capitală, după modelul italienilor. Coffee shop „La Barista” de pe Pietonalul Unirii a pus în aplicare deja acest demers, iar clienții sunt extrem de încântați. 

„Surprizaaaa… pentru ca i-a plăcut cafeaua noastră, cineva a plătit încă o cafea… pentru tine”, spun reprezentanții coffee shop-ului. 

Asta înseamnă că o persoană care, din diferite motive, nu are bani de o cafea poate merge la La Barista pentru a-și bea cafeaua.

Practic, alegi să savurezi o cafea în local și poți plăti o cafea pentru un necunoscut.

Povestea a început în oraşul italian Napoli, unde se spune că, dacă într-o dimineaţă ţi se întâmplă un lucru bun, trebuie să dai norocul mai departe. Poţi face asta dăruind o cafea unui necunoscut. Românii numesc acest concept „cafea în aşteptare”.

„La Barista” vinde cele mai bune șase tipuri de cafea prezente pe piață.

la barista, stiri, coffe shop, inaugurare, botosaniCoffee shop „La Barista” este administrat de Ciprian Rotariu, un tânăr din Botoșani cu o experiență de 15 ani în domeniul vânzărilor de cafea.

Cafeaua de specialitate proaspăt prăjită va fi prelucrată cu ajutorul unor expresoare moderne, ea fiind oferită clienților în pahare „to go” de tip expresso, cappucino sau latte.

Una dintre cafele, Via Verde,  este 100% bio, iar o alta este numărul 1 în Germania.

De asemenea, trei dintre cafele sunt proaspăt prăjite la cea mai consacrată prăjitorie din România.

FOTO S-a deschis coffee shop „La Barista”. Zeci de persoane au participat la deschidere

One thought on “Un coffee shop din Botoșani a adoptat conceptul „Cafea în așteptare”. Numai în marile orașe ale țării se mai întâmplă asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *