UPDATE! Tânărul din Botoşani care a ucis-o cu peste 30 lovituri de cuţit pe Petronela Mihalachi, condamnat. Ce pedeapsă a primit pentru una dintre cele mai sadice crime din istoria Botoşaniului!

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa, crima, paceaTânărul Ionel Bogdan, care pe 25 aprilie 2018, a ucis-o cu sânge rece, peste 30 de lovituri de cuţit, pe Petronela Mihalachi a fost condamnat de judecătorii din Botoşani în dosarul de omor calificat.

Botoşăneanul care la data faptei avea doar 17 ani a fost condamnat la o pedeapsă de 14 ani de detenţie într-un Centru de reeducare a minorilor din sistemul penitenciar.

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (4)Pedeapsa a fost dictată de magistraţii Tribunalului Botoşani, într-un dosar secret, pe motiv că la momentul săvârşirii autorul era minor. Sentinţa nu este definitivă. Ionel Bogdan a contestat decizia judecătorilor botoşăneni la Curtea de Apel Suceava. 

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa (1)Bogdan Ionel era considerat un pasionat de fotografie. El o cunoaştea pe Petronela Mihalachi din cercul de prieteni.

Sub pretextul că o invită la o şedinţă foto, tânărul de doar 17 ani a mers cu viitoarea sa victimă în păduricea din zona de agrement de la Pacea.

Acolo, enervat de o remarcă făcută de Petronela despre prietena sa, băiatul a scos cuţitul şi a ucis-o pe fată.

Petronela Mihalachi provenea din Ştefăneşti şi era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoşani.

FOTO Înfiorător! O adolescentă a fost ucisă cu 13 lovituri de cuțit

One thought on “UPDATE! Tânărul din Botoşani care a ucis-o cu peste 30 lovituri de cuţit pe Petronela Mihalachi, condamnat. Ce pedeapsă a primit pentru una dintre cele mai sadice crime din istoria Botoşaniului!

  1. TREIZECI DE LOVITURI DE CUTIT! CAT DE DILIMAN SA FII ?? PEDEASA CU MOARTEA , SPANZURATUL IN PIATA PUBLICA SAUSA FIE LASAT SA IL MANANCE PITBULII ! ASA MERITA ACEST SADIC DEMENT! MOARTE CRIMINALOR !
    PEDEAPSA CU MOARTEA DE CE A FOST ABGOGATA? STATUL E COMPLICE CU ACESTE ERORI UMANE , STAUCENI ETC..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com