VIDEO Dramatic! Șoferița din accidentul de la Zosin a aflat după mai bine de 24 de ore de moartea fetiței sale. Femeia a suferit un șoc

Șoferița de 47 de ani, rănită în accidentul de la Zăicești, a aflat, miercuri, după mai bine de 24 de ore, faptul că fetița sa de nouă ani, Isabela, a murit în urma impactului.

Pentru femeia din Târgu Frumos vestea a fost de-a dreptul șocantă, ea având nevoie de consiliere psihologică.

În ziua fatidică, Iulia Murărescu și-a învoit fiica de la școală pentru a o aduce la Botoșani la un oftalmolog, dar, din păcate, micuța nu a ajuns la medic, ci la Ceruri. 

Isabela Andrada a murit în urma ciocnirii violente dintre autoturismul pe care îl conducea mama sa și o camionetă. Era singurul copil al Iuliei Murărescu, iar pentru mama sa însemna totul.

Femeia, de 47 de ani, care este infirmieră la un spital din Târgu Frumos, se află ea pe patul de spital. Ea a suferit multiple traumatisme, dar și o fractură de femur.

Tragedia care a avut loc la Zosin l-a șocat pe șoferul camionetei, implicat în accident. Bărbatul circula regulamentar, iar în câteva secunde a văzut moartea cu ochii. 

Veneam dinspre Botoșani, doamna, presupun că avea viteză, a intrat în curbă, a derapat și a intrat direct în mine. Nu știu, a încercat să o redreseze, nu știu, nu pot să îmi explic”, a povesit șoferul, Bogdan Iftode.

Mașina, o Skoda Octavia, era condusă de mama fetiței, în vârstă de 47 de ani, care nu a adaptat  viteza în curbă, pe fondul unui carosabil umed. Ea a pătruns pe sensul opus și a impactat frontal o camionetă de la tractări. Fetița, de nouă ani, a murit la spital.

VIDEO Tragedie! Fetiță de 9 ani moartă în accidentul de la Zosin. Mama este rănită

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com