Cinci tipuri de rochii de ocazie elegante pe care le putem purta la evenimente speciale

Cu siguranta iti doresti sa afisezi un look perfect la evenimentele la care trebuie sa participi.

In acest articol iti voi recomanda cinci tipuri rochii de ocazie elegante de pe JoJoFashion pe care le poti purta la evenimentele speciale din viata ta.

Rochia lunga

Rochia lunga este ideala pentru orice eveniment care se desfasoara seara, fie ca este o nunta, un cocktail sau petrecerea de Revelion.

Daca silueta iti permite, poti alege o rochie de ocazie lunga tip sirena, mulata perfect pe formele trupului. Daca vrei sa stralucesti la propriu, iti recomand rochia de ocazie lunga tip sirena Starlight.

Daca vrei sa ai o aparitie placuta, dar discreta, sa arati bine, dar totusi sa nu iesi foarte tare in evidenta iti recomand rochia de ocazie eleganta lunga Fantasy. Rochiile lungi, vaporoase nu se demodeaza niciodata, deci si anul acesta este sunt in trend.

Rochia cu volane

De cativa ani volanele au invadat podiumurile marilor case de moda. Si in acest an, rochia cu volane este un must have. Poti alege sa porti o rochie de ocazie eleganta cu volane la maneci, la umeri in talie, pe bust sau in partea inferioara.

Daca nu ai un bust prea generos o rochie cu volane in zona pieptului este alegerea perfecta deoarecele volanele creeaza volum, asftfel incat bustul va parea mai generos.

Un model frumos si accesibil la pret este rochia de ocazie Alida. Pe JojoFashion acest model de rochie de ocazie este disponibil pe doua nuante: verde si burgundy. Croiul rochiei avantajeaza atat femeile slabe, cat si femeile plinute.

Rochia cu peplum

Rochia cu peplum mascheaza foarte bine surplusul de grasime din zona taliei. Daca ai brate frumoase, iti recomand rochia de ocazie lunga cu peplum Sarina.

Daca esti plinuta si vrei ascunzi micile defecte, iti recomand rochia de ocazieeleganta midi cu peplum in talie Calista. Acest model iti pune in evidenta liniile trupului intr-un mod foarte senzuals si iti ascunde celulita si colaceii din jurul taliei.

Rochia din dantela

Rochia din dantela nu trebuie sa lipseasca din dressingul tau! Dantela este pretioasa si va face din tinuta ta una rafinata si extrem de eleganta, indiferent ca alegi o rochie lunga, scurta sau midi, vei avea o aparitie de neuitat.

Daca ai un trup de sirena, iti recomand rochia de ocazie din dantela rosie Camy, daca esti plinuta, iti recomand rochia de ocazie XXL din dantela bleumarin Miriam.

Pentru fetele tinere este perfecta rochia de ocazie din dantela roz pudrat sau ciclam Elimar, iar pentru doamnele mature alegerea perfecta este rochia de ocazie lunga si vaporoasa cu dantela brodata in partea superioara Taisia bordo sau verde smarald.

Rochia din catifea

La fel ca si dantela rochia din catifea este mereu in trend, mereu in top. Pentru o aparitie de diva, iti recomand rochia Glamy, o rochie eleganta lunga despicata pe laterale realizata din catifea neagra, cu bustul din dantela.

Combinatia dintre dantela si catifea da tinutei un plus de eleganta si rafinament. Poart-o cu pantofi din catifea neagra cu toc subtire si inalt si un cluch sau plic mic tot din catifea si vei fii regina serii.

Pe JojoFashion gasesti o gama mare si diversificata de rochii de ocazie elegante la preturi foarte accesibile. Spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *