Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, disponible atât pentru personal cu studii medii, cât și cu studii superioare.

Primăria Comunei Viișoara, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat III – buldoexcavatorist. Vezi aici condițiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale temporar vacante, perioadă determinată, de 36 luni, repartizat pentru PNCCF in cadrul Serviciului Cadastru – Biroul înregistrare Sistematică, de referent treapta IA. Vezi aici condițiile!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de medic primar. Vezi aici condițiile!

Ministerul Muncii și Justiției Sociale organizează concurs pentru ocuparea a 29 posturi de asistent social, cu normă parțială de 2 ore zi în mai multe județe. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Hudeşti, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Agricultură și Cadastru, Primăria Comunei Hudești. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Corni, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: consilier juridic debutant; muncitor necalificat I. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *