Copil bătut și umilit de colegii de școală. „Fratele meu a ajuns acasă plângând de durere, cu mâna ruptă”

Un copil în vârstă de 11 ani, în clasa a V-a la şcoala din Viişoara (Bihor), este umilit şi bătut zilnic de colegi, acuză părinții acestuia. Armin are 11 ani, iar mersul la şcoală a ajuns pentru el un calvar, după ce un coleg a început să îl terorizeze şi să îl bată zilnic, încă de anul trecut.

Potrivit Bihon.ro, joia trecută, băiatul a ajuns acasă de la școală cu mâna ruptă. Din relatările copilului și ale familiei, înainte de ora de matematică, unii dintre colegi l-ar fi împins pe copil, iar un altul i-ar fi pus piedică. Astfel, elevul a căzut și și-a rupt mâna.

„Fratele meu a ajuns acasă plângând de durere, cu mâna ruptă. Am fost la spital și i-au pus mâna în ghips. A doua zi am mers la școală cu el și am încercat să stăm de vorbă cu diriginta. Aceasta mi-a spus că «dacă nu e mâna ei ruptă, atunci nu o interesează». Nu a făcut nicio anchetă, nu a fost curioasă măcar să descopere de la elevi împrejurările în care s-a produs incidentul.

Din contră, ne-a sfidat, ne-a râs în față. La fel face și directorul școlii. Cu asemenea atitudine, nu ne rămâne decât să ne adresăm instanței. Am depus o sesizare anul trecut. Astăzi am scos un certificat medico-legal și urmează să formulăm o nouă plângere, ca să se ia atitudine și să se schimbe situația. Altfel, ne vom adresa instanței”, susține Gyarfas Brigitta, sora majoră a copilului de 11 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *