Toate drumurile din două comune din Botoșani vor fi modernizate. Guvernul a alocat peste 10 milioane de euro

Asfaltare Dumeni - Havarna BotosaniGuvernul a aprobat, marți, primele două proiecte din județul Botoșani care vor fi finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, a anunțat senatorul Doina Federovici. Este vorba de 10,3 milioane euro sunt alocați pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitățile Manolasa și Corlăteni.

Practic, cu 49,19 milioane de lei vor fi finanțate lucrări de infrastructură, care constau în refacerea drumurilor de interes local din cele două comune. Astfel, vor fi modernizate drumuri de interes local în comuna Corlăteni cu o valoare de 23.519.876 lei și modernizare drumuri de interes local în comuna Manoleasa cu o valoare de 25.679.783 lei.

„În perioada urmatoare se vor semna contractele de finanțare astfel încât din luna octombrie să înceapă implementarea lor. Acesta este un prim pachet de proiecte finanțate din Fondul de Dezvoltare și Investiții. Analiza continuă pentru a fi aprobate și alte proiecte, până la nivelul plafonului de contractare de 10 miliarde de lei pentru acest an”, a precizat Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *