Gigi Becali vrea încă doi jucători de la FC Botoșani. Pe cine a pus ochii!

Foto: Digi sport

După ce în trecut i-a luat pe Olimpiu Moruțan, Cătălin Golofca și Mihai Roman, FCSB vrea să transfere încă doi jucători de la FC Botoșani. Valeriu Iftime a dezvăluit pentru FANATIK că George Miron, căpitanul echipei antrenate de Marius Croitoru, și Andrei Chindriș, fundașul central în vârstă de 20 de ani care a bifat 8 prezențe în tricoul grupării din Botoșani, sunt pe lista de transferuri a lui Gigi Becali.

Mai mult, Valeriu Iftime a dezvăluit că îi caută deja înlocuitor lui George Miron și că aceșta va pleca de la gruparea din Botoșani în perioada de mercato din iarnă, iar că Haruț și Chindirș, doi tineri jucători din lotul lui Marius Croitoru, sunt foarte scumpi.

“Mai am de propus jucători. Bani să existe pentru că marfă avem. O să mai fie jucători în vederile celor de la FCSB, dar vezi că ultimii trei jucători au plecat la CFR Cluj și sunt titulari. Sunt sigur că și Golofca o să fie acolo. Trei jucători care i-am vândut acolo vor juca în grupele Europa League, iar doi au făcut-o deja în Champions League.  Am mulți jucători. Miron poate pleca oricând pentru că i-am pregătit deja înlocuitor. Eu acum vorbesc despre jucătorii care pot pleca în iarnă. George Miron care poate pleca oricând, la orice echipă din Liga 1, dar el are ofertă și de afară și nu vreau să vorbesc de Haruț și Chindirș care sunt prea scumpi. Gigi Becali a întrebat de Miron, dar la un moment dat era vorba de Chindriș”, a spus Valeriu Iftime pentru FANATIK.

Andrei Chindriș este un produs al Universității Cluj, iar în ianuarie 2017 a ajuns la FC Botoșani liber de contract. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost cedat sub formă de împrumut la Academica Clinceni și Știința Miroslava, iar în iunie 2018 a revenit la formația patronată de Valeriu Iftime. Fundașul central cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro a jucat în 19 meciuri pentru FC Botoșani și a dat un gol și are selecții la echipele U18 și U19 ale României. Acesta poate fi o soluție și pentru postul jucătorului U21.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *