Răzvan Rotaru, PSD: „Acuz PNL și USR de trădare națională! PNL și USR refuză să garanteze drepturile românilor, fără tăieri de salarii și pensii dacă ajung la guvernare!”

Deputatul PSD Botoșani Răzvan Rotaru a declarat că prin refuzul PNL și USR de a garanta tuturor românilor că nu vor tăia salariile și pensiile, nu vor închide programele de dezvoltare locală și cele pentru susținerea antreprenorilor autohtoni, dacă ajung la guvernare, reprezintă dovada clară de trădare națională.

PNL și USR nu vor să aibă niciun fel de angajament cu românii. Cele două partide nu vor să-și asume față de cetățenii României menținerea drepturilor esențiale, continuarea plăților mărite de pensii și salarii pentru creșterea nivelului de trai și a îmbunătățirii calității vieții în România. Acuz PNL și USR de trădare națională! PNL și USR refuză să garanteze drepturile românilor, fără tăieri de salarii și pensii dacă ajung la guvernare!”,a declarat deputatul social-democrat botoșănean.

PSD și-a asumat și a transformat în realitate creșterea salariilor, ca obiectiv prioritar care să îmbunătățească traiul celor cu venituri mici și să determine creșterea puterii de cumpărare. 

PSD a luat măsuri concrete pentru deblocarea proiectelor de investiții prin simplificarea legislației din domeniul achizițiilor publice și al parteneriatelor publice private. 

PSD a demonstrat că românii au nevoie de programe, care să le îmbunătățească condițiile de viață, nu de instabilitate, amenințări, ceartă și gâlceavă politică cum doresc cei de de la PNL și USR.

România are nevoie de stabilitate pentru a continua realizarea investițiilor și creșterile de venituri pentru populație.

PNL și USR vor să guverneze România împotriva românilor. PNL și USR vor pune în pericol siguranța și viața fiecărui român prin măsurile de austeritate anunțate. Vor ruina România. Când PNL vrea impozitarea salariului minim, iar USR cere neimpozitarea aceluiaşi salariu, nu putem decât să ne îngrozim de rezultatele unei posibile guvernări a PNL alături de USR-PLUS. Când PNL vrea să oprească programele locale de investiții și să desfințeze programele pentru antreprenoriat, nu putem decât să îi avertizăm pe români ce urmează să se întâmple cu viața lor și să facem tot ce puem pentru ca PSD să continue să realizeze creșterile de venituri ale populației”, a subliniat parlamentarul PSD.

 

3 thoughts on “Răzvan Rotaru, PSD: „Acuz PNL și USR de trădare națională! PNL și USR refuză să garanteze drepturile românilor, fără tăieri de salarii și pensii dacă ajung la guvernare!”

  1. Cat de jos ai ajuns, Rotarule… nu ca ai fi fost vreodata prea sus dar totusi ar trebui sa existe niste limite. Limite pe care, incredibil, tu nu le-ai atins si nici nu dai semne…Esti un nimeni si ti-e frica de faptul ca, in curand, vei fi un nimeni care o sa trebuiasca sa-si gaseasca un servici…si nu de alta, da’ tu nu stii sa faci nimic…D-asta debitezi prostii? Zi-i mai bine ca ai tras pe nas sau ai fumat ceva, asa ai avea o scuza… Ce mare trebuie sa-ti fie disperarea…

  2. Se stie ca gastile PDL -PNL din Botosani au votat pentru taierea pensiilor si salariilor si mai stim ca aceste partide istorice au tras in tarani care sunt bunicii vostri si ai mei in lungul istoriei , totul in numele regelui si pentru rege… liberalii sunt boierii care au calcat pe cap taranul si iau luat din hambar ultimele provizii….rusine sa va fie pe cine reprezentati voi ???
    In nici un caz poporul roman! rusine sa va fie ..
    Megeti unde stiti eu si poporul meu aici am fost ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com