Locuri de muncă scoase la concurs de o instituție din subordinea Primăriei Botoșani

anunt de angajare- botosaniDirecția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concura pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru posturi vacante, la Serviciului Baze Sportive și Agrement și a Serviciului Amenajare Spații Verzi.

Astfel, este scos la concurs un post de muncitor calificat (instalator), un post de referent (instructor sportiv), un post de muncitor necalificat (întreținere clădiri) și un post de muncitor necalificat (întreținere spații verzi).

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale vacantă de instalator la Serviciul Administrare P.R.A.T.S. Cornișa: nivelul studiilor – studii medii/școală profesională;
atestat calificare instalații sanitare termice; vechime în calificarea specificată – minimum 2 ani.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale vacantă de instructor sportiv la Serviciul Baze Sportive și Agrement: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; atestat instructor sportiv; fără vechime.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcțiilor contractuale vacante de Muncitor necalificat la Serviciul baze Sportive și Agrement și la Serviciul Amenajare Spații Verzi: studii generale (clasa a VIII a inclusiv); fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

27 septembrie 2019, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

  • 08 octombrie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 08 octombrie 2019, ora 13:00: proba practică muncitor necalificat,
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *