Tragedie! O mamă și copiii săi, de un an și șapte ani, morți într-un cumplit incendiu

O mamă şi copiii ei, de un an şi 7 ani, au murit la Săvineşti, în județul Neamț, într-un incendiu devastator. Tatăl a privit neputincios nenorocirea şi n-a putut face nimic ca să-şi salveze familia, scrie  Observator.tv.

O femeie de aproximativ 30 de ani şi doi copii ai ei, de un an şi de şapte ani, au murit în urma unui incendiu produs în judeţul Neamţ, trupurile lor fiind descoperite de pompierii care au sosit să stingă flăcările. Echipele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta la acoperişul unei locuinţe cu etaj şi la o anexă.

Pompierii au găsit la etajul casei respective trei persoane decedate, o femeie de aproximativ 30 de ani şi doi copii ai acesteia, unul de un an, iar celălălat în vârstă de şapte ani.

Tatăl copiilor a scăpat cu viaţă, dar a fost preluat de medici, fiind în stare de şoc, după ce a privit cum casa îi e mistuită de flăcări, iar copii şi soţia lui sunt scoţi fără viaţă de pompieri din clădire. Cele trei victime dormeau la etaj în momentul izbucnirii incendiului.

Pompierii au stabilit că focul a fost cauzat cel mai probabil de jar sau scântei, care a căzut din sistemul de încălzire pe materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com