FOTO Nuntă ca-n paradis pentru botoșăneanul George Burcea și Andreea Bălan. Mesajul emoționant transmis de mire

Celebra cântăreață Andreea Bălan şi actorul George Burcea, originar din Botoșani și-au unit destinele, duminică, în fața lui Dumnezeu.

Tot duminică, aceștia și-au botezat cea de-a doua fetiță, Clara Maria.

Suntem de 4 ani impreuna si am creat o familie minunata! George mi-a fost alaturi atat in momentele bune, cat si in cele mai putin bune. Avem doi copii sanatosi si minunati iar nunta noastra este o incununare a celor intamplate”, spunea Andreea Bălan.

Petrecerea de nuntă a fost organizată într-un loc de vis, în București, Le Chateau, invitații fiind răsfățați cu tot felul de delicii culinare și susprize.

Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, apoi dupa un timp am devenit un intreg si am inceput sã construim la familia pe care amandoi o visam cand eram copii. Au venit pe lume doua fetite sãnãtoase si dragi si ne-am promis sa le fim alaturi cat mai mult timp posibil”, este mesajul transmis de George în această zi specială.

 

One thought on “FOTO Nuntă ca-n paradis pentru botoșăneanul George Burcea și Andreea Bălan. Mesajul emoționant transmis de mire

  1. De râsul curcilor. Trăiesc de patru ani, au doi copii, iar acum și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Aveau nevoie de ceva bani. Ce preot întreg la minte cunună asemenea oameni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *