Spitalul Județean face angajări. 17 posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Județean a scos la concurs nu mai puțin de 17 posturi, marea majoritate pentru asistent medical.

Astfel, unitatea spitalicească caută un asistent medical la Compartimentul ORL pediatrie, cu concurs pe 2 octombrie. De asemenea, sunt scoase la concurs două posturi de asistent pentru ambulatoriul integrat, concursul fiind programat pe 3 octombrie și un post de asistent medical la Blocul operator-concurs pe 7 octombrie.

A mai fost scos la concurs două posturi de asistent medical pentru Compartimentul gastroenterologie-concurs pe 8 octombrie și două posturi de asistent pe Secția oncologie-concurs pe 9 octombrie.

Și pe Secția Cardiologie au fost scoase la concurs două posturi de asistent medical, concursul fiind pe 10 octombrie, iar pe 14 octombrie este concurs pentru două postul de asistent pe Neonatologie.

Pe Secția Obstetrică Ginecologie I este scos la concurs un post de asistent-concurs pe 15 octombrie, un post de asistent fiind scos la concurs și la Camera de Gardă de pe Brăteanu, concurs pe 16 octombrie.

Pe Secția Psihiatrie Acuți sunt vacante două posturi de infirmier-concurs pe 17 octombrie, iar la Ambulatoriu, integrat este vacant un post de operator controlor date-concurs pe 21 octombrie.

Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *