Cedări de fundație pe drumul Botoșani- Dorohoi. Autoritățile dau vina depășirile de tonaj ale transportatorilor. Când se va interveni pentru reparații

Cedările de fundație de pe drumul Botoșani- Dorohoi stârnesc indignarea mai multor șoferi care circulă pe acest segment de drum național, în condițiile în care tronsonul a fost modernizat de puțin timp. 

Președintele interimar al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Dorin Birta, susține că de vină pentru această situație sunt transportatorii care circulă pe acest segment cu depășiri de tonaj.

„Legat de Dorohoi- Botoșani, nu sunt la drumuri naționale, dar cunoscând procedurile foarte bine în ceea ce privește lucrările de reparații la drumuri, cum avem la județene, sunt și la drumuri naționale. Acest drum a avut garanția la covorul asfaltic doi ani de zile. După doi ani de zile, dacă mergeți acum spre Dorohoi o să vedeți echipele de la Direcția de Drumuri Naționale, care intervin pe porțiunile în care au fost alunecări de fundație. Presupun că anul viitor vor fi, și asta o să vă confirme și domnul director Laicu, că se vor executa lucrări de a reface partea de fundație, dar nu putem trece cu vederea depășirile de tonaj a transportatorilor, care transportă aceste produse noaptea. În general stau în coloană și noaptea  tranzitează inclusiv municipiul Dorohoi”, a declarat Birta.

 

One thought on “Cedări de fundație pe drumul Botoșani- Dorohoi. Autoritățile dau vina depășirile de tonaj ale transportatorilor. Când se va interveni pentru reparații

  1. Nu poți să pui totul in seama depășirilor de tonaj! În acele porțiuni distruse s-au lucrat in profunzime și când s-a reparat drumul. Doar că s-au lucrat prost!! Ca toată porțiunea Dorohoi – Saucenita. Și, la o adică, cei ce depășesc tonajul nu pot fi sancționați? Sau cum?? Că mereu se pasează mâța moartă și niciodată nu se recunoaște adevărul și vina….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *