Valeriu Iftime reacționează după plecarea lui Cornel Șfaițer la Sepsi: Nu este o pierdere pentru Botoșani

Președintele FC Botoșani, Valeriu Iftime, a reacționat după ce fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, a plecat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.  

Nu este o pierdere pentru Botosani, e un castig pentru Cornel daca vrea sa fie acolo bravo lui. Nu am mai vorbit de mult cu el. La noi daca aveam un loc clar in care puteam sa muncim cu Cornel faceam, dar manager sau presedinte de club la Botosani nu putea sa fie, asa ca daca a ales sa mearga in alta parte banuiesc ca ii place lui fotbalul si poate castiga cei de la Sepsi ceva”, spune Iftime.

Oficialul FC Botoșani a precizat că nu simte nicio pierdere în club de cand nu mai este Cornel Șfaițer.

Bine de altfel Cornel nu era oficial de patru ani in club, era un fel de consilier. Eu ii urez sa fie sanatos si sa-i mearga bine acolo si  sa-i batem. Nu cred ca e o solutie buna asa prieteneste vorbind, Botosani era sufletul lui. Ca sa fii manager de fotbal trebuie sa fii facut pentru asta, poate e altceva fata de cum vad eu. Dar, repet as vrea sa nu ne bata Sepsi cu sau fara Cornel acolo. Noi trebuie sa-i batem pentru ca Sepsi este un adversar cumva in zona noastra, adica si ei vor ca si noi un loc in play-off”, a declarat Valeriu Iftime.

VIDEO Cornel Șfaițer, numit manager la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *