Un părinte acuză că i-a fost bătut copilul la o grădiniță din Botoșani

Un părinte din Botoșani acuză faptul că i-a fost bătut copilul de trei ani și jumătate chiar în a doua zi după ce l-a dat la grădiniță. Incidentul ar fi avut loc marți, la Grădinița Seminarului Teologic Botoșani. Alexandru Mititelu, tatăl copilului, susține că micuțul a fost luat de la grădiniță cu vânătăi la cap și mână, iar în momentul în care a mers să le întrebe pe educatoare ce s-a întâmplat, acestea nu au știut ce să-i spună. 

L-am luat pe copil la ora 15 răcit și pe moment, în învălmășeală, nu l-am văzut, dar când l-am dus la doctor am început să vedem vânătaie la cap, la mână, a spus că-l doare, la picioare vânătăi. Copilul a spus că l-a lovit o fetiță, că l-a lovit o doamnă. Nu am înțeles. I-am spus doamnei și mi-a spus că nu știe cine l-a lovit. Tind să cred că dumneai l-a lovit. Dacă dumneaei nu-l lovea, știa măcar cine l-a lovit.  Noi i-am spus doamnei că pe lângă faptul că este răcit, noi nu suntem mulțumiți cum a fost tratat copilul. Mi se pare o neglijență totală ca să nu știi ce s-a întâmplat ”, a declarat Alexandru Mititelu.

Acesta susține că a încercat să lămurească problema cu conducerea școlii, dar și cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, unde nu a găsit înțelegere. Botoșăneanul a mers cu copilul la Medicină Legală și așteaptă ca vineri să-i fie comunicate rezultatele. De asemenea, el spune că urmează să își retragă copilul de la această grădiniță.

Contactat telefonic, preot prof. Daniel Dascălu, directorul Seminarului Teologic Botoșani, a declarat că a avut doar o discuție legat de acest subiect cu părintele copilului, însă nu a primit nicio sesizare scrisă în acest sens. 

Am avut o discuție cu un părinte de la grupa mică pregătitoare de la grădiniță referitoare la o situație din grupa respectivă, fără să fi primit o sesizare scrisă și am răspuns solicitării părintelui încercând să rezolvăm problema. Nu confirmăm și nu infirmăm ceva”, a precizat Daniel Dascălu, directorul Seminarului Teologic Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *