Lucrări pe mai multe tronsoane de drumuri județene. Unde se toarnă asfalt!

Lucrări de întreținere pe mai multe tronsoane de drumuri județene. La această dată se toarnă asfalt pe drumul Prăjeni, dar și pe drumul Darabani Mileanca.  Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a declarat că anul acesta au fost turnate covoare asfaltice pe aproximativ 60 km de drumuri județene. 

În momentul de față se lucrează la Prăjeni, am ajuns la 8 km și mai sunt 4 km până la  fiunalizarea lucrării, după care echipa de la Prăjeni va intra pe Roma -Nicșeni-Dorobanți, limita Podeni cu comuna Corlăteni, iar echipa care va finaliza lucrările cu covor asfaltic la Darabani-Mileanca va intra în maxim două săptămâni jumătate pe tronsonul Săveni-Podriga și reparații până la Rădăuți-Prut. Nu putem acoperi toate zonele, dar nici să spunem că nu s-a făcut nimic”, a declarat Dorin Birta

El spune că în paralel au început lucrările de plombare de la Trușești dinspre Albești.

 

One thought on “Lucrări pe mai multe tronsoane de drumuri județene. Unde se toarnă asfalt!

  1. Se fac lucrări in bătaie de joc. Cei 4 km de la Prajeni- limita cu județul Iasi nu se fac și sunt groaznici. Consiliul Județean a făcut 12 km care se termina in câmp. Mai rămân 4 km pana sa se ajungă la limita de județ. 4 km unde oamenii își vor distruge mașinile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *