O elevă a fost bătută și umilită de trei fete pentru că a intrat la un liceu mai bun

O elevă în vârstă de 14 ani, din Borşa (Maramureş), a fost bătută şi umilită de trei fete, după ce a intrat la un liceu mai bun. Fata a fost lovită atât de puternic încât a ajuns la spital, scrie Observator. Poliţiştii din Borşa s-au sesizat din oficiu, după ce informaţiile legate de fata bătută la Borşa au fost publicate pe Facebook.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații legate de o elevă din Borșa, care ar fi fost agresată ieri, vă comunicăm că polițiștii din oraș s-au sesizat din oficiu și desfășoară verificări, urmând a lua măsuri în funcție de cele constatate”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit celei care a făcut publice informaţiile, totul s-a întâmplat pe 9 septembrie.

„Tereza, în vârstă de 14 ani, elevă a liceului din Borșa, județ Maramureș, a fost bătută, batjocorită, târâtă pe stradă, spărgându-i-se și telefonul de către trei individe, eleve la profesională, pe motivul că TEREZA A INTRAT LA UN LICEU MAI BUN.

Fata a fost la spital, acordându-i-se îngrijiri medicale în decursul zilei de 09.09.2019. Se pare că nimeni nu face nimic în legătură cu acest subiect, iar mama revoltată cere ajutor, aceasta fiind departe de fată. Mama fetei a sunat-o pe mama uneia dintre agresoare, iar aceasta a jignit-o și chiar a amenințat-o că o dă în judecată”, a scris Aurelia Şteţco pentru vasiledale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *