Ministrul Muncii, despre faptul că mai există școli în județ cu toalete în curte: Părerea nu poate să fie decât una proastă

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni, la deschiderea anului școlar la Botoșani, că nu poate să aibă decât o părere proastă despre faptul că în anul 2019 mai există unități de învățământ fără autorizații sanitare și cu toalete în curte.

Ministrul Muncii susține că Guvernul a alocat fonduri pentru județul Botoșani, în vederea achiziționării de containere care să conțină toaletă și apă. 

Părerea nu poate să fie decât una proastă. Nu ne dorim acest lucru, de aceea am înaintat ca și guvern  spre Inspectoratul Școlar, spre primării o sumă de bani prin care să se  achiziționeaze în primă fază containere care să conțină inclusiv rezervor de apă , toaletă și să fie racordate la sistemul de apă de la școală și să fie cumva lipite de peretele școlii. Banii s-au acordat în această vară”, a precizat Marius Budăi.

One thought on “Ministrul Muncii, despre faptul că mai există școli în județ cu toalete în curte: Părerea nu poate să fie decât una proastă

  1. Pe timpul lui Sorescu cand era sef la CJ s au primit bani de la UE canalizare de ce nu s a pu canalizare Ca platitor de taxe as vrea sa stiu ce s a facut cu acei bani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *