FOTO! A început noul an școlar. Deschidere festivă la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”

Sute de elevi au aşteptat cu emoţie deschiderea noului an şcolar la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani. Cei mai emotivi au fost bobocii de clasa a V-a şi a IX-a care s-au adunat alături de elevii cu experienţă pe terenul de sport.

Festivitatea de premiere a debutat cu o slujbă religioasă, iar apoi Cristina Chiriac, directorul colegiului, a ţinut un discurs încurajator pentru elevi, însă i-a felicitat și pe cei care au susținut examene și olimpiade școlare pentru rezultatele obținute.

”Vă îndemn, dragi elevi, să urcați încă o treaptă spre educație, spre responsabilitate, să dați dovadă de implicare și să lucrați ca și până acum într-o veritabilă echipă pemtru a face față realităților tot mai schimbătoare”. a declarat Cristina Chiriac. 

Colegiul Mihai Eminescu a avut promovabilitate de 100% la Bacalaureat, s-a clasat pe locul șase pe țară în ceea ce privește notele de 10 la Evaluarea Națională, a obținut pentru a treia oară titlul de Școala Europeană. De asemenea, peste 40 de premii și mențiuni au fist obținute de elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu” anul școlar trecut.

Printre invitaţii la eveniment s-a numărat și inspectorul școlar Daniela Vicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *