Prima primărie din România care vrea să angajeze un instructor de Kangoo Jumps este din județul Botoșani. Cum justifică municipalitatea cheltuiala

Primăria Botoşani caută să angajeze un instructor de Kangoo Jumps, Zumba dar şi alte sporturi la modă. Autorităţile locale îl vor angaja în locul unui administrator şi speră ca în felul acesta să facă venituri proprii mai mari. Antrenamentele vor avea loc în sala polivalentă administrată de Primărie.

Autorităţile locale din municipiul Botoşani vor să angajeze la Primărie un instructor de aerobic, zumba şi kangoo jumps. Iniţiativa, spune un şef de direcţie din Primărie vine pentru a completa veniturile proprii ale municipalităţii dar şi pentru a populariza aceste sporturi la modă, în rândul botoşănenilor. Instructorul va fi angajat în cadrul Primăriei, în locul unui administrator şi va avea salariul unui referent.  

Kangoo jumps şi zumba de la Primăria Botoşani

Iniţiativa de a angaja un instructor de aerobic şi kangoo jumps la Primărie aparţine lui Eugen Ţurcanu, şeful Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, o direcţie din cadrul municipalităţii care are în grijă printre altele spaţiile verzi, parcurile de joacă, Sala Polivalentă şi Parcul de Agrement de la Cornişa. Instructorul ar urma să activeze la Sala Polivalentă din municipiu acolo unde există o sală de forţă şi una de fitness dar şi un spaţiu generos pentru tot felul de activităţi sportive.  A fost deja organizat un concurs pentru angajarea instructorului dar nu a fost găsit candidatul potrivit. Dar Primăria continuă să caute un angajat capabil să ţină la Sala Polivalentă cursuri de aerobic, zumba şi kangoo jumps.

” Am venit cu propunerea de a angaja un instructor sportiv pentru a supraveghea sălile de forţă şi de fitness pe care le avem în dotare. Vrem ca la Sala Polivalentă  să se facă aerobic, kangoo jumps, zumba şi alte discipline sportive la modă acum. ”, spune Eugen Ţurcanu. Instructorul va fi plătit la nivelul unui referent din Primărie, adică va avea un salariu mai mare de 2000 de lei pe lună. 

Kangoo jumps pentru mai mulţi bani la Primărie

Unul dintre principalele motive pentru angajarea unui instructor de kangoo jumps este creşterea veniturilor proprii ale Primăriei. Şedinţele de kangoo jumps şi zumba, vor fi evident taxate la preţul pieţei, iar banii vor intra în bugetul local. ” Ar însemna venituri proprii mai mari. Sunt activităţi la modă, căutate şi putem veni şi noi cu o ofertă care să aducă bani Primăriei. Prefer să nu mai avem fotbal amator care distruge sala şi să ne axăm pe o ofertă de genul acesta”, spune Eugen Ţurcanu. O şedinţă de kangoo jumps, de 60 de minute, poate să coste şi 25 de lei de persoană, scrie ziarul Adevarul. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *