Andreea Bălan, despre soțul său, botoșăneanul George Burcea: „Ne-am certat înainte de nuntă”. Motivul pentru care soțul artistei a răbufnit

Foto: WOWbiz

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în urmă cu o lună, iar artista a scos la iveală detalii din timpul repetițiilor pentru primul dans în calitate de soț și soție. Andreea Bălan a postat un vlog în care a arătat cum au decurs pregătirile pentru valsul mirilor. 

Profesionistă de fel, Andreea și-a dorit un show ca la carte pentru primul ei dans în calitate de soție, așa că l-a dus pe soțul ei, George la cursuri. 

Sub atenta supraveghere a profesorilor de dans, George Burcea a fost supus la grele încercări în timpul repetițiilor pentru valsul mirilor.

Lipsa de experiență și-a spus cuvântul, iar George a răbufnit, enervat la culme de pretențiile Andreei: „Să ai pretenția să învăț eu repede, că știi tu toate coregrafiile.”, a spus George. 

Andreea a recunoscut în mod public că i-a întins nervii soțului ei, iar după o discuție cu profesorii de dans a realizat că nu poate compara experiența ei de 20 de ani cu cele două ședințe de dans pe care le-a făcut soțul ei.

„Am pretenția să nu-mi pună lopețile alea pe spate”, a spus cântăreața, explicând că își dorește de la George să învețe care este postura corectă în timpul dansului.

Soțul artistei i-a reproșat că este mult prea perfecționistă și i-a oferit un exemplu prin care să-i arate că trebuie să fie mai indulgentă cu el: „Ești foarte drastică pentru că faci chestia asta de foarte mult timp, dar imaginează-ți că te iau si te pun într-o fabrică în care se taie material. Eu fiind acolo de 20 de ani. Dacă te iau și îți arăt 40 de minute într-o zi și alte 40 a doua zi, cum se taie materialele, îți tai degetele. Cum să vii să-mi spui tu mie de anumite posturi și să te enervezi. Explică-mi, ia-mă și arată-mi prima dată pașii, după care lucrăm la postură.”, a explicat soțul artistei. 

Alături de Andreea și George a fost întreaga echipă de dansatori a vedetei. Cântăreața a declarat că și-a dorit ca dansatorii ei să fie alături de ea la cel mai important moment din viața ei. 

Sursa: WOWbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *