Accident grav! Două persoane au murit după impactul dintre o motocicletă și un excavator

Două persoane au murit în urma unui accident produs, vineri seara, pe DN2A, Constanţa-Slobozia, în care au fost implicate o motocicletă şi un buldoexcavator. În urma impactului, motocicleta a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la excavator, scrie Mediafax.

Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs vineri seara pe DN2A Constanţa–Slobozia, pe raza localităţii Dorobanţu.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, se pare că excavatorul a ieşit de pe o stradă laterală în drumul naţional şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, pe care se aflau două persoane.

Reprezentanţii ISU Constanţa susţin că, în urma impactului, motocicleta a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la tractor. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, o Ambulanţă SMURD şi a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD.

În urma accidentului, două persoane au murit.

Circulaţia rutieră este oprită în zonă pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *