FOTO & VIDEO Salonul Queen, deschis într-o nouă locație la Botoșani. Alege să fii tratată ca o regină în ziua cea mare!

Fie că este mireasă, nașă mare sau pur și simplu are un eveniment la care vrea să strălucească, orice doamnă sau domnișoară are la dispoziție, de astăzi, un salon care îndeplinește dorințele chiar și celei mai pretențioase femei. Totul pentru ca ea să se simtă ca o regină în ziua cea mare. Acesta este și motto-ul Salonului Queen, deschis pe strada Primăverii, nr.4, vizavi de Profi: Be a Queen!

Cu o echipă de elită, care are o experință vastă în domeniu, Salon Queen își propune să răsfețe pur și simplu doamnele și domnișoarele în noua locație.

Noi mizăm pe calitatea serviciilor, contează foarte mult produsele cu care lucrăm, dar în același timp suntem la curent cu toate tendințele din domeniu, astfel încât clientele noastre să fie mulțumite, să se simtă speciale și să revină cu drag la noi”, ne-a spus Elena Nițură, proprietara Salonului Queen, o tânără cu o experiență de peste 11 ani în domeniu.

Salonul pune la dispoziție servicii de cosmetică, manichiură, coafură și frizerie. Aici, nu este nicio problemă dacă nu știi exact ce schimbare de look îți dorești pentru că angajatele Salonului Queen vin cu idei, îți prezintă tendințele și corelând cu personalitatea și stilul fiecărei femei, rezultatul nu poate fi decât unul…wow!

Vechiul Salon Queen se afla în Capăt 1, dar proprietarii au ales un spațiu mai modern, pe strada Primăverii nr.4, unde totul arată impecabil, la cele mai înalte standarde.

Pentru detalii și programări: 0743 424 840 sau 0740 780 107.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *