O altă echipă de Liga 1 își va disputa meciurile de pe teren propriu la FC Botoșani

stadionul municipal BotosaniFormatia Politehnica Iasi va disputa, timp de aproape trei lunimeciurile de pe teren propriu, pe Stadionul “Municipal” din Botosani. Dupa ce luni primise acordul Primariei din Botosani si al conducerii clubului, Poli Iasi a primit si acceptul Ligii Profesioniste de a juca la Botosani.

Astfel, echipa lui Mihai Teja va disputa in orasul vecin urmatoarele patru meciuri de ”acasa”, cu Hermannstadt, Sepsi Sf. Gheorghe, FC Botosani si CFR Cluj.

”Liga Profesionista de Fotbal a acceptat cererea clubului nostru de a disputa urmatoarele 4 meciuri in care va fi gazda pe Stadionul Municipal din Botosani. Maine voi merge la Botosani pentru a semna documentele. Le multumesc celor de la Botosani pentru sprijin, domnului primar si domnului Iftime”, a declarat presedintele clubului iesean, Adrian Ambrosie.

In urmatoarele aproape trei luni, stadionul din Copou va intra intr-un amplu proces de reabilitare. Mai exact, suprafata de joc va fi inlocuita cu un gazon nou, sistemul de drenaj va fi refacut in totalitate, iar instalatia de incalzire va fi, de asemenea, refacuta.

sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com