Deputat Pro România Mihaela Huncă: ​“Speranțe pentru Educația din România. Comisia pentru Învățământ a Camerei Deputaților va fi condusă de fostul premier Sorin Cîmpeanu”

Deputat Pro România Mihaela Huncă este de părere că prin numirea lui Sorin Cîmpeanu la Comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport, Pro România se implică în salvarea sistemului de învățământ, acum într-un moment critic când sistemul de învățământ este în derivă, iar Ministerul Educației Naționale nu are ministru.

Domnul​ Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educației în guvernul Ponta, va fi un garant de la nivelul Camerei Deputaților că Educația va avea, în sfârșit rolul pe care îl merită! Domnul Sorin Câmpeanu Președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România și laureat al titlului de Doctor Honoris Causa din partea tuturor universităților românești de prestigiu va veghea ca, de acum încolo, Legislativul României să repună Educația acolo unde îi este locul: în fruntea preocupărilor pe care le are acest guvern nepăsător și efemer”, a afirmat Huncă.

“Am spus-o în repetate rânduri: Pro România a câștigat încrederea românilor printr-un nou mod de a face politică, în slujba cetățenilor. Ați votat pentru o altfel de Românie, cu un sistem de învățământ performant, cu profesori bine pregătiți și elevi bine instruiți! Pro România și-a însușit votul dumneavoastră și asta vom face prin susțineri legislative la nivelul Camerei Deputaților, în frunte cu domnul Sorin Câmpeanu! Numai împreună vom reuși!”, a încheiat deputatul botoșănean membru Pro România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *