Un bunic de 83 de ani a agățat o adolescentă de 17 ani și a dus-o acasă. După câteva ore, bătrânul a sunat, disperat, la poliție

Bătrânul de 83 de ani se afla în Parcul Copou când i s-a făcut drag de o puştoaică de 18 ani. Tânăra a fost de acord să meargă acasă la bătrân, însă nu a cedat avansurilor sexuale ale acestuia. A cedat însă tentaţiei de a-l jefui pe octogenar de la care a furat peste 17.000 de lei, scrie Ziarul de Iași.

Ana Maria T. va fi supravegheată de inspectorii de probaţiune timp de şase luni, după o decizie luată recent de Judecătoria Iaşi. În motivarea deciziei se arată că povestea s-a petrecut pe 20 februarie 2017. Atunci, în jurul orei 16.00, Emil C. (83 de ani) se plimba prin Parcul Copou cu câinele său când a observat-o, pe o bancă, pe Ana Maria T. La acea vreme, puştoaica avea 17 ani, iar octogenarul i-a propus direct să meargă cu el acasă pentru a-l ajuta la treabă. Bătrânul locuieşte într-o casă din apropierea parcului şi a ajuns cu fata acasă în mai puţin de trei minute.

„După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei“, se arată în motivare.

Octogenarul i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură. Ana Maria a cum­părat whisky, suc şi ţigări şi s-a întors, însă tot nu a vrut să facă sex cu bătrânelul. În schimb, „profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat“, mai arată judecătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *